Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gyors kiszállítás 1 napos kiszállítás
Ingyenes kiszállítás INGYENES szállítás
Elégedettség 99% elégedettség
Megbízható bolt Megbízható bolt minősítés

YAMUNA

Gyors kiszállítás

Professzionális minőség

Nálunk a minőséget az ügyfeleink elégedettsége mutatja. Mindig a legtöbbet adjuk és szeretettel csomagoljuk.
Gyors kiszállítás

Megbízhatóság és garancia

Csak olyan termékeket támogatunk amelyeket mi magunk is büszkén használunk a mindennapok során.
Gyors kiszállítás

Ötletek a mindennapokhoz

Mi hiszünk a test valódi szépségében, amely ápolt és egészséges. A fenntarthatóság jegyében kezünkbe vesszük a jövőt.

Blog - a szépségápolásról

Több izommunka kevesebb idő alatt - Justfit EMS technológia
Több izommunka kevesebb idő alatt - Justfit EMS technológia

Az agy bioelektromos impulzusokat küld edzés során, amely folyamatnak köszönhetően összehúzódnak az izmok. Azonban nem minden izomnak adatik meg, hogy ilyen kifinomult kapcsolata legyen az aggyal, ebből következik, hogy az alacsonyabb aktivitás és impulzus miatt kevésbé fejlettek. Ezen a ponton nyújthat segítséget a Justfit EMS (elektromos izomstimuláció), amelynek gyenge elektromos impulzusai közvetlenül stimulálják a kevésbé aktív izomcsoportokat.

Babaváró vitamin komplex
Babaváró vitamin komplex

A mai bejegyzésben a NIYODO által kínált babaváró vitamin komplex összetevőinek jótékony hatásaival ismerkedünk meg. A GAL Babaváró® termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget, hogy minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmazzon, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk.

Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera
Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

A mai témánk főszereplőjét már az ókorban is ismerték, sőt használták is. Egyelőre 300 fajtája ismert, amelyből öt növény bír igazolhatóan gyógyító hatással. Következzen néhány terület, ami rávilágít arra, hogy miért is érdemes használni az Aloe Verát.

A csábításairól híres hormon - Feromon
A csábításairól híres hormon - Feromon

Az állatvilágban is megtalálható feromon vegyületek segítik a kommunikáció bizonyos formáit, mint például nemi érdeklődés jelzését vagy a területigényre történő kinyilvánítást. A feromon szó latin jelentésének vizsgálata alapján a pherein (hordoz) és hormon (felizgul) részekből tevődik össze.  A feromonok olyan kémiai anyagok, amelyek a testfelszínen keresztül viselkedésbeli változásokat indítanak el a fajtársakban.

Kollagén - Az egészséges bőr főtámogatója
Kollagén - Az egészséges bőr főtámogatója

A mai témánk az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjéről szól az emberi szervezetben. Sokrétű biológiai funkciókért felel, jelen van a test minden szövetében és szerkezeti alapot biztosít a bőr, izom és a kötőszövet számára is. Következzen néhány kutatási eredmény, amely a szép bőr támogatásán túl a kollagén egyéb fontos szerepeit is bemutatja.

MSM - Az emberi szervezet negyedik leggyakoribb ásványi anyaga
MSM - Az emberi szervezet negyedik leggyakoribb ásványi anyaga

Mi is pontosan az MSM? A Metil-szulfonil metán a szerves kén egyik formája. Természetes módon megtalálható az emberi testben. Ezen kívül az említett szerves kéntartalmú vegyület természetesen fordul elő zöldség-gyümölcs és állati eredetű táplálékokban. A mai bejegyzésben az emberi test negyedik leggyakoribb ásványi anyagának tekinthető MSM jótékony hatásaival ismerkedhetünk meg.

A nap terméke, amit ajánlunk a számodra

BEAUTY ELIXIR ránctalanító szemkörnyékápoló érett bőrre 15ml

A szem a lélek tükre, ugyanakkor a szem körüli ráncok sokat ronthatnak még a legcsillogóbb tekinteten is. A Yamuna új Beauty Elixir szemráncgélje különleges hatóanyagának, a Firming Biopolimer Formulának köszönhetően 15-60 percen belül láthatóan csökkenti a szem körüli szarkalábakat. Az egyedülálló TriGen Komplex visszaállítja az arcbőr teltségét és javítja a bőr feszességét. A Hialuronsavas Formula pedig kis mérete miatt a bőrfelszín mélyebb rétegeibe képes behatolni és ott megkötni a nedvességet, ezáltal pedig feltölteni a ráncokat.
6.600 Ft 6.100 Ft