Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A szőlőmagolaj 7 csodálatos hatása

NIYODO
2019. 03. 29. 20:00:58
A szőlőmagolaj 7 csodálatos hatása
Mi kétféle embert ismerünk: aki már kipróbálta a Yamuna Szőlőmagolajos családját és aki még csak szemezik velük. Ha te azok közé tartozol, akiket már rabul ejtett, akkor nincs más dolgod, mint helyeslően bólogatni arra a 7 pontra amiért mi is imádjuk őket! Viszont ha még nem próbáltad, de igencsak felkeltette az érdeklődésed, többek között miért jutalmazták termékcsaládunk értékét és minőségét Nagydíjjal is a Parlamentben, akkor most figyelj!

Nem véletlen ugyanis, hogy a szappantól a samponig, a testápolótól az arckrémig mindent megtalálsz ezzel a természeti kinccsel készítve a Yamuna polcain. A szőlőmagolaj ugyanis simán eladhatná önmagát C-vitamin és E-vitamin tartalmával mindenféle hókusz-pókusz nélkül is. Mi viszont mégsem bírjuk ki, hogy ne írjunk róla pár sort, annyira fantasztikus! 

 1. Érték és Minőség NagydíjHarmincon túl, lássuk be, már nem szívesen vesszük ha számgyertyával díszítik a tortánkat. Azonban a szőlőmagolaj rendszeres alkalmazásával késleltetni tudjuk bőrünk öregedését, így az évi egyszeri egyre kevésbé fontosnak tűnő napunkon bókokat is simán bezsebelhetünk!
   
 2. Minden évszaknak megvannak a szépségei, és sajnos azok környezeti káros hatásai is bőrünkre. A szeles őszi időben például hamarabb kipirosodik. A jó hír viszont az, hogy könnyen visszanyerhetjük egészségét ha a Yamuna szőlőmagolajos kézkrémjét, testápolóját és testvaját használjuk!
   
 3. Jól esik megjutalmazni a szervezetünket vitaminokkal, mind belsőleg és külsőleg. A szőlőmagolajban megtalálható E-vitamin például nélkülözhetetlen a testünk számára. Tudtad, hogy mélyen hidratáló tulajdonsága van, és az egészséges sejtek növekedéséért is felel?
   
 4. Mennyit iszol egy nap? Ugye figyelsz arra, hogy ne legyél dehidratált akkor se, amikor éppen nem sportolsz? A bőrödnek is szüksége van arra, hogy pótold nedvességtartalmát. A szőlőmagolaj ebben is zseniális!
   
 5. Simítsd végig kezeiddel a tested. Mit érzel? Miután kipróbáltad testápolónkat, már tudni fogjuk mit mondasz majd. Igen, a válasz: selymes és puha!
   
 6. Említettük már a szőlőmagolajos sampont, melynek célkitűzése az egészséges fejbőr és az erősebb hajkorona? Hát persze, hogy kihagyhatatlan!
   
 7. Készülj fel arra, hogy ha kibontasz például egy szőlőmagolajos testvajat, percekig illatozod majd a tégelyt! Figyelem! A bőrödön még édesebb, amit mások is dícsérni fognak a közeledben!

 
Ha végigolvastad az érveinket és nem nyomtál azonnal az egyik termékünkre a webáruházunkban már az első pont elolvasása után, akkor ezúton is köszönjük, hogy szántál ránk pár percet!

Érték és Minőség Nagydíj