Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alakítsd át az életed a Natur Tanya Slimbiotikummal

NIYODO.hu
2023. 08. 10. 10:00:00
Alakítsd át az életed a Natur Tanya Slimbiotikummal

Szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól és végre elégedett lenni a testeddel? Talán már mindent kipróbáltál, és semmi sem működött igazán? Ne ess kétségbe, mert itt van a megoldás: a Natur Tanya Slimbiotikum, a szabadalommal védett testsúlycsökkentő probiotikum, ami nem csak hatásos, de biztonságos is. Felejtsd el a fárasztó diétákat és kimerítő edzéseket, mert most bemutatjuk a könnyed, szakértők által ajánlott módját a súlykontrollnak!

Mi az a Slimbiotikum?

A Natur Tanya Slimbiotikum a HOWARU Shape probiotikum világhírű Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM (ATCC SD6685) törzsét tartalmazza, amit széleskörű dokumentációval és tudományos kutatásokkal támasztanak alá. Ez a specifikus testsúlycsökkentő probiotikum nem csak a bélflóra egészségéért felelős, de kifejezetten ajánlott a normál testsúlyt célzó életmódváltáshoz.

Miért érdemes a Slimbiotikumot választani?

Nem csak a téged elhagyandó kilók miatt, hanem az egészséged érdekében is! A szakértők által szigorúan ellenőrzött gyártási folyamat garantálja, hogy a Slimbiotikum megőrzi hatékonyságát és életképességét a felhasználásig. A 10 milliárd HOWARU Shape élőflóra adag szabadalommal védett, és gyomorsav-ellenálló, növényi kapszulába zárt, hogy biztosítsa a probiotikum célba jutását és hatását.

Szabadalommal védett tudomány

A Slimbiotikum hatásosságát és biztonságosságát nem véletlenül hangsúlyozzuk, hiszen támogatja a szakmailag lektorált publikációk és evidenciák alapján készült ajánlások. Az 225 fős, 6 hónapos követéses vizsgálatban a résztvevőknek nem kellett megváltoztatniuk az étrendjüket vagy fizikai aktivitásukat. A specifikus B420TM törzs biztonságos és jól tolerálható, amit a teljes genomtérképe feltárásával is igazoltak.
Fontos megérteni a probiotikumok és a mikróbióta összefüggéseit az elhízással. A humán mikróbióta összetétele számos tényező hatására változhat, és ez összefüggésbe hozható az elhízással is. Az egészséges testtömeg elérése nem csak a jobb kinézetről szól, hanem a kockázatcsökkentésről is, például az 2-es típusú cukorbetegség és szívbetegségek tekintetében.
A Slimbiotikum hatásosságáért felelős gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött klíma és páratartalom mellett zajlik. A probiotikum érzékeny a környezeti tényezőkre, ezért a teljes genomtérképezéstől kezdve a stabilizáláson át minden lépésre figyelmet fordítanak. A gyártási folyamat garantálja, hogy az élőflóra mennyisége a címkén feltüntetett hatóanyagtartalom háromszorosa, vagyis 30 milliárd CFU adagonként.

A siker kulcsa a Slimbiotikummal

A Slimbiotikum nem csupán ígéret, hanem hatásos valóság. Klinikailag relevánsan csökkenti a teljes testzsírt és a derékméretet anélkül, hogy megváltoztatnád az étrended vagy a mozgásod mennyiségét. Nem tartalmaz stimulánsokat, így a fogyasztók jól érzik magukat használata közben. Az egészséges testsúly fenntartásával számos pozitív hatása van, amely túlmegy a külső megjelenésen, hiszen csökkenti az elhízás okozta betegségek kialakulásának kockázatát és hozzájárul az immunrendszer egészségéhez.

Túlmutat a probiotikumon

A Natur Tanya Vegán Bélradír Plusz prebiotikum kombinálása a Slimbiotikummal szinergikus hatású a testsúlycsökkentés támogatásában. A prebiotikumok táplálják a jótékony bélbaktériumokat és segítenek megőrizni a megfelelő Bacteroidetes/Firmicutes arányt a bélflórában. Ezzel a kombinációval megváltoztathatod a bél mikrobiótádat és könnyebben elérheted a kívánt eredményeket.

Ne hagyd, hogy az elhízás vagy a túlsúly hátráltasson az álmaid elérésében! A Natur Tanya Slimbiotikummal könnyedén és hatásosan alakíthatod át az életed. A szabadalommal védett probiotikum és a szinergiában alkalmazott prebiotikum kombinációja garantálja az egészséges testsúly elérését és fenntartását. Vedd kezedbe az irányítást és változtasd meg az életed a Slimbiotikummal! Ne feledkezz meg a Niyodo kínálatában is elérhető, Slimbiotikummal együtt alkalmazható Natur Tanya Vegán Bélradír Pluszról sem, ami még hatékonyabbá teszi a súlykontrollt!

Rólunk mondták