Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szemráncgélek

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Gyártó
Rendezés:

Miért fontos a szemkörnyékápoló használata?

A hölgyek szépségápolási szettjében a szemkörnyékápoló szinte biztosan megtalálható. A feszesítő, ránctalanító készítményektől ugyan nem várhatjuk el, hogy az idő múlását megállítsák, de a fiatalosabb, friss tekintet minden további nélkül megvalósítható a segítségükkel. A minőségi készítmények gondoskodnak arról, hogy az érzékeny szemkörnyék megfelelő gondoskodásban részesüljön, reggel és este egyaránt. Miért lényeges ennek a területnek a fokozott ápolása? 

Szemkörnyékápoló az üde és fiatalos tekintetért

A szemkörnyékápoló felvitele során érdemes szem előtt tartani, hogy ez a terület kifejezetten érzékeny. Nem véletlen, hogy az első apró szarkalábak itt jelennek meg és mutatják az idő múlásának biztos jeleit. A napi szinten alkalmazott készítmény kiválasztása mellett arra is ügyelni érdemes, hogyan visszük fel a készítményt. Az apró, ütögető mozdulatokat javasolják a szakemberek, viszont a szem alatti és feletti részek erőteljes dörzsölését mindenképpen kerülni kell. 

A hialuronsavas készítmények nagy népszerűségnek örvendenek és a könnyed formula, a gyors felszívódás is előnynek számít a szemkörnyékápoló esetében. Ne feledkezz meg arról, hogy az elegendő alvás és a bőséges folyadékbevitel témája mellett sem érdemes elmenni. Ezek ugyanis szintén előmozdítják, hogy elégedetten tekints a tükörbe és a szemeid azt a fiatalos ragyogást, energikusságot és életigenlést adják vissza, amit szeretnél magadénak tudni – korosztálytól függetlenül. Találd meg az ideális ápolót néhány kattintással!