Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Védőmaszkok

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Gyártó
Rendezés:

Arcmaszk az egészségvédelem szolgálatában

Az arcmaszk a mindennapjaink része lett az elmúlt években. Eleinte nehéz volt hozzászokni, de egy idő után a hétköznapi kiegészítők közé sorolhattuk. Az átoltásnak köszönhetően egyre kevésbé okoz problémát a pandémia, de mint minden, ez is terület- és időjárásfüggő. Az arcmaszk használatát még nem tudhatjuk le, ezért érdemes kéznél tartani belőle. Az egészségügyi intézmények látogatásakor is hasznos darabnak bizonyul. 

Egészségesen és betegen is javasolt a védőmaszk

Ma már többféle arcmaszk beszerezhető változatos stílusban. Bár a legtöbben a hagyományos, egyszerhasználatos maszkok iránt érdeklőnek, de a speciális kialakítással rendelkezők is nagy érdeklődésre tartanak számot. A gyermekek kedvelik a színes, mintás darabokat, ezért érdemes ilyen megoldásokban gondolkodni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy várhatóan a jövőben is szükség lesz még a védőmaszkok alkalmazására, sőt, ha betegnek érzed magad, saját és mások biztonságának érdekében is megéri mellettük dönteni. 

A sebész maszkok és az FFP2 jelölésűnek megfelelő típusok egyaránt jó választásnak bizonyulnak. Ha nem kedveled a klasszikus kék maszkot, akkor válogathatsz fehér és fekete, prémium megoldások közül is. A cseppfertőzéssel terjedő megbetegedéseknek jó eséllyel elejét veheted a viselésével. Nagy tömegben, de akár bevásárlás alkalmával is hasznos választásnak bizonyul. A külön csomagolt darabok közül mindig jól jön néhány a táskában, az autóban. Az egészségvédelem és a vírusok elleni védekezés a jó közérzeted és tartós egészséged kulcsa lehet.