Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az eredményes körömerősítés egyszerűen megvalósítható

Az eredményes körömerősítés egyszerűen megvalósítható

Az erős és egészséges körmök nemcsak esztétikailag vonzóak, hanem az általános egészségi állapotról is sokat elárulnak. A gyenge, töredezett körmök gyakran vitamin- és ásványianyag-hiányra vagy egyéb egészségügyi problémákra utalhatnak, szóval a körömerősítés mindenképpen lényeges cél.

Mely természetes összetevők fokozhatják a körömerősítés sikerét?

A biotin, más néven B7-vitamin az egyik legfontosabb tápanyag a körmök erősítésére. A biotin segíti a keratin, a körmök fő építőelemének képződését, és hozzájárulhat a körmök növekedéséhez, erősségéhez. A cink nélkülözhetetlen ásványi anyag, ami számos biokémiai folyamatban vesz részt, beleértve a sejtnövekedést és a regenerációt. A cink hiánya gyakran vezethet gyenge, töredezett körmökhöz.

A vas kulcsfontosságú az oxigén szállításában és a sejtek energiatermelésében. A vashiány, más néven anémia, gyakran okoz gyenge és törékeny körmöket. A kalcium nemcsak a csontok, hanem a körmök egészségéhez is elengedhetetlen. A kalciumhiány egyenes út a törékeny körmökhöz és a lassú növekedéshez. Az A-vitamin hozzájárul a bőr és a körmök egészségéhez, mivel elősegíti a sejtnövekedést és a regenerációt. Az A-vitamin hiánya könnyen felismerhető a száraz, törékeny körmökről.

Még mi adhat hozzá a körömerősítés könnyedségéhez?

A multivitaminok széles spektrumú tápanyagokat tartalmaznak, amik nagyban segíthetik a körmök egészségének helyreállítását. A kollagén egy fontos fehérje, ami támogatja a bőr, a haj és a körmök épségét. A hidrolizált kollagén gond nélkül felszívódik és hozzájárulhat a körmök erősségének és rugalmasságának javításához.

Tartalomhoz tartozó címkék: körömerősítés köröm