Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NIYODO BLOG

Az év internetes kereskedője verseny - szavazz és nyerj!

Az év internetes kereskedője verseny - szavazz és nyerj!

2020. 09. 03. 15:42:20
Az idei évben is megrendezésre kerül az Év Internetes Kereskedője verseny, amin most először a NIYODO.hu is megméretteti magát! Szavazz ránk a versenyen és nyerj!
A helyes kézmosás 5 lépése

A helyes kézmosás 5 lépése

2020. 04. 29. 00:00:00

Kétségtelen, hogy naponta számos alkalommal mosol Te is kezet, de vajon tudod, mik a kézmosás aranyszabályai? A higiénés kézfertőtlenítésnek szigorú szabályai vannak, de a mindennapokban sem árt tudni ezeket a fontos lépéseket. Ha esetleg nem vagy biztos mindenben, hasznos útmutatónkkal most bepótolhatod az apróbb hiányosságokat a helyes kézmosást illetően.

Gondolatok a kézfertőtlenítőről

Gondolatok a kézfertőtlenítőről

2020. 04. 27. 00:00:00
Hiszünk abban, hogy a legjobb megoldás a vírusok és a baktériumok ellen továbbra is az alapos, szappanos kézmosás. De nem szabad elmennünk amellett, hogy erre nincs mindig lehetőségünk. A legfontosabb, hogy minden helyzetben megőrizhessük az egészségünk. A Yamuna első kézfertőtlenítője sikerrel veszi fel a küzdelmet a baktériumok, vírusok ellen akkor is, amikor nincs lehetőséged alapos kézmosásra.
A szőlőmagolaj 7 csodálatos hatása

A szőlőmagolaj 7 csodálatos hatása

2019. 03. 29. 20:00:58
Mi kétféle embert ismerünk: aki már kipróbálta a Yamuna Szőlőmagolajos családját és aki még csak szemezik velük. Ha te azok közé tartozol, akiket már rabul ejtett, akkor nincs más dolgod, mint helyeslően bólogatni arra a 7 pontra amiért mi is imádjuk őket! Viszont ha még nem próbáltad, de igencsak felkeltette az érdeklődésed, többek között miért jutalmazták termékcsaládunk értékét és minőségét Nagydíjjal is a Parlamentben, akkor most figyelj!
Az oldal tetejére