Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LYSANDE

Több, mint 25 éves szakmai tapasztalat alapján fejlesztem natúrkozmetikai termékeimet.

LYSANDE

Amikor megalkotok egy formulát, először mindig az alapanyagok összeválogatásával kezdem, figyelembe véve, hogy azok milyen hatással vannak egymásra, melyik hogyan szívódik fel, hogyan jut be a bőr különböző rétegeibe. Ehhez természetesen ismernem kell az alapanyagok tulajdonságait, a bőr anatómiáját, és azt, hogy mire van szüksége egy-egy adott bőrtípusnak vagy bőrállapotnak. Mindezek miatt termékeinkben kizárólag a bőr számára értékes, természetes, innovatív bőrazonos hatóanyagokat kombinálunk organikus növényi olajokkal, kivonatokkal és különleges vajakkal.

A maximális eredmény eléréséhez ECOSERT/COSMOS által minősített alapanyagokat használunk fel, mert tudatos márkaként hiszünk az organikus és természetes összetevők erejében, így azok használatának előnyei nemcsak a bolygó és a környezet számára fontosak, hanem az egész testre hatással vannak. Minden formula táplálja és védi a bőrt, támogatja alapvető funkcióit, kifejezetten a bőr szépségére és egészségére fókuszál. A kiemelkedően magas hatóanyag-tartalomnak és a minőségi összetevőknek köszönhetően a bőrön már néhány hét alatt szemmel látható a pozitív változás.

Az egészség megőrzésében kulcsfontosságú szerepet játszik az, hogy milyen táp- és hatóanyagot viszünk a szervezetünkbe.

Ezért készítményeink:

  • Nem tartalmaznak szintetikus színezőanyagokat, a termékek színe a hatóanyagoknak megfelelő natúr szín.
  • Az optimális bőrtolerancia érdekében nem tartalmaznak káros vegyi- és szintetikus szereket, illatanyagot, a termékek illatát a növényi alapanyagok illata adja.
  • Mentesek génmódosított összetevőktől, állati eredetű alapanyagoktól.
  • A termékeket állatokon nem teszteljük.

A megjelenés során cél volt a letisztult külső, mely tükrözi a termékek kiváló minőségét, valamint az összetevők tisztaságát. Ez mellett a termékek Airless technológiával ellátott újrahasznosítható csomagolást kaptak, ezzel is növelve az eltarthatóságukat, szennyeződés, illetve oxidálódás elleni védelmet biztosítanak. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy megőrizzük a Földünk erőforrásait és élővilágát, ezért termékeink 100%-ban vegánok és elutasítjuk az állatkísérleteket. Célom az, hogy mindenkinek, aki LYSANDE® terméket használ, szép és egészséges bőre legyen.

A LYSANDE® natúrkozmetikumok kézzel, nagy odafigyeléssel készülnek a Kozmetikumok helyes gyártási gyakorlata (kozmetikai GMP) – MSZ EN ISO 22716 szabványa szerint. Minden alkalommal kis mennyiségeket állítunk elő, így mindig friss kozmetikumokkal szolgáljuk ki a vásárlóinkat, partnereinket.

Szűrés

Ár
-
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés: