Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézkrémek

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Illat
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés:

Minőségi kézkrém az ápolt kezekért

A megfelelő minőségű kézkrém napi szintű használatával ápoltan és fiatalosan tarthatod a kezeidet. A téma fokozott figyelmet érdemel, hiszen az évek múlása, az arcbőrön túl, a kezek állapotán is megmutatkozik. A napsugárzás nemcsak az arcbőrt éri, hanem a kézfejet is, ahol hamar megjelenhetnek a pigmentfoltok. Ezekre a legtöbben úgy tekintünk, mint az öregedés jeleire. Korántsem mindegy tehát, hogy milyen alapanyagokat vetsz be mindennek megelőzésére. 

Hidratálás és gondoskodás kézkrémmel

Az ideális kézkrém gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után és persze a hidratálás terén is hozza a vártakat. Érdemes tehát a piaci kínálatban elérhető termékek közül a hatóanyagok alapján választani. Az értékes összetevőket tartalmazó készítmények komfortos használatot tesznek lehetővé, egyúttal gondoskodnak még az igénybevett kezek optimális ápolásáról is. Megéri a napi szépségápolási rutin részeként a kezekre is fokozott figyelmet fordítani, hiszen ezek mindig szem előtt vannak és akaratlanul is véleményt alkotunk a másikról a kézfej ápoltsága alapján. 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőségi, természetes összetevők fontosságát. A shea vaj, a körömvirág, vagy például a szőlőmagolaj kifejezetten hatékony alapanyagoknak számítanak. Segítenek a hidratálásban, a körmök ápolásában, csökkentik a száraz, viszkető részeket és a nedvesség pótlásával a fiatalos bőr érdekében is tehetünk. Nem csupán a téli hónapokban érdemel figyelmet a megfelelő kézkrém használata, hanem az év többi időszakában is.