Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Haj- és körömerősítés

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

A hajerősítés legjobb kezdési pillanata a most

A hajerősítés olyan feladat, aminek a fontosságára sokan akkor döbbennek már csak rá, amikor szembesülnek a hajhullás, a hajhagymák meggyengülésének vagy a nagyfokú hajtöredezettség problémájával. Valóban nem ordító a nehézség eleinte, ugyanakkor egy idő után észrevehetetlenek a jelek. A hajerősítés egyúttal a körmök megerősítését is magával hozza, hiszen a szarurétegek egyformán változnak a bevitt tápanyagok hatására. Na, de melyek ezek? A kollagén sokat emlegetett komoly jelentőséggel bíró összetevő, ami ráadásként nem pusztán a hajszálak megerősítésében vállalhat főszerepet, hanem az ízületek, porcok támogatásában is. Nem csoda, hogy sokan ízületerősítő készítményként ismerik. Az antioxidánsok megfelelő mennyiségű pótlása szintén hozzájárulhat a hajkorona egészséges fényének megteremtéséhez, megőrzéséhez, egyúttal a körmök megerősítéséhez.

Jogos kérdés, hogy mik azok a tünetek, finom jelzések, amik eleinte csak halkan, de egyértelműen mutatják, hogy valami nincsen rendben? A hajszálak meggyengülése, töredezése, illetve az érzékeny, irritált fejbőr mind-mind arra utalhatnak, hogy a hajkorona támogatást igényel. Ennek a legjobb, leghatásosabb módja a vitamin- és ásványi anyag pótlás, mivel ezen anyagok bevitelét az egyszerű étkezés már nem képes fedezni. Ugyanis az élelmiszerek tápanyagtartalma időről-időre egyre kevesebb, és a minőségük is bőven hagy kívánni valót maga után. Azonban a hajerősítést megcélzó készítmények rendszeres alkalmazásával egyszerűen orvosolható a probléma, és a látható siker sem várathat sokáig magára, hiszen ez nem holmi kegy, hanem alap, ami jár.

Rólunk mondták