Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Immunrendszer erősítése

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

Fókuszban az immunrendszer erősítése

Az immunrendszer erősítése az elmúlt években egyre nagyobb érdeklődésre tart számot. Az egészséges életmód, az étrend-kiegészítők fogyasztása nemcsak trend lett, hanem ezek előnyeit sokan megtapasztalják a mindennapjaikban. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen minőségű termékeket fogyasztasz napi rendszerességgel. A mikroelemek hatékony társítására éppen úgy érdemes hangsúlyt helyezni, mint arra, hogy milyen eredményes felszívódást biztosítanak a készítmények. 

Immunrendszer erősítése - prevenció és életmódváltás

A két kifejezés szoros kapcsolatban áll egymással. A mai kor embere gyakran krónikus megbetegedésekkel küzd, amelyek hátterében az elhízás, a nem megfelelő táplálkozás és a rendszeres mozgás hiánya állhat. A valóban tápláló alapanyagok beillesztése a mindennapokba és a fizikai aktivitás növelése mellett, érdemes az ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmazó készítményekkel feltölteni a házipatikát. Az immunrendszer erősítése hozzájárul ahhoz, hogy ellenállóbb legyél a fertőző betegségekkel szemben, könnyebben vedd a napi akadályokat és jobban érezd magad. 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a minőségi komplex vitaminokon túl, a külön kapható mikroelemekben is megéri gondolkodni. A C- és D-vitamin, az Omega-zsírsavak legalább annyira nélkülözhetetlenek az emberi szervezetnek, mint például a magnézium és a cink. A napjainkban sokat emlegetett CBD olaj a szervezet egészének működését a kívánt irányba mozdíthatja, ezzel is az immunrendszer erősítése felé mozdulva. Fedezd fel az egészségesen működő szervezet előnyeit a készítményeink segítségével!

Rólunk mondták