Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízhiányos, Érett bőr

PRESTIGE by Yamuna

Bőrünk öregedését számos tényező befolyásolhatja. Ilyen példának okáért az életmód, a genetika, a bőrápolási szokások, a hormonváltozás, a munkahelyi viszonyok, stb. A bőr a kor előrehaladtával vékonyodni kezd, törékennyé válik. Mivel a faggyúmirigyek működése miatt sejtjeinek víztartalma jelentősen csökken, a bőr szárazzá, gyakran hámlóvá válik, emellett megjelennek a mélyebb vonalú ráncok.

Természetes folyamat, hogy az életkor változásával bőrünk szerkezete is változik. Az elasztin- és kollagénrostok vastagsága egyenetlenebbé válik, szerkezetük veszít rendezettségéből, ezáltal romlik a bőr tömörsége. A lecsökkent hialuronsav-tartalom, a gyenge vízfelvevő és -megtartó képesség rugalmatlanságot eredményez. Emellett pigmentfoltok, májfoltok, hajszálértágulatok jelennek meg. A nyirokerek és véredények megvastagodása lassítja a nyiroknedvek és a vér keringését, ezzel lelassul a sejtek közötti anyagcsere is.

A vízhiányos, érett bőr kezelése: Az érett bőr rendszeres és megfelelő ápolásával késleltethetjük, illetve korrigálhatjuk az öregedési folyamatokat. Törekednünk kell arra, hogy a kezelés kíméletes legyen, ugyanakkor hosszantartó hatást biztosítson. Ennél a bőrtípusnál kiemelten fontos a bőr mélyebb rétegeiben is javítani és fenntartani a hidratáltsági állapotot.
Általában 40 éves kor felett már ebbe a kategóriába sorolhatjuk vendégünket és a kezelési terv kialakításánál is komplexen kell gondolkodnunk.

Prestige by Yamuna olyan komplex megoldást kínál vízhiányos, érett bőrre, amely hatékony, látványos, hosszantartó eredményt biztosít. A termékek innovatív hatóanyagai és növényi alkotói együttesen veszik fel a harcot az öregedési folyamatok ellen. A Prestige by Yamuna - érett bőrre kifejlesztett termékcsaládunkról készült videóból mégtöbbet megtudhatsz!

Büszkén és boldogan adjuk hírül: Újabb Érték és Minőség Nagydíjat nyertünk!
2020-ban a Prestige by Yamuna Vízhiányos, érett bőrre kifejlesztett családja kapta ezt a csodálatos díjat, s ezzel mi az elismerést, hogy ezúttal is igazán kiváló kozmetikumokat alkottunk nektek! Nagyon köszönjük! Őszintén hisszük, hogy a cég értékei és termékeink önmagukért beszélnek. Továbbra is azon leszünk, hogy szerethető és bőrbarát kozmetikumainkkal szebbé varázsolhassuk vásárlóink hétköznapjait.

FIGYELEM! Az alábbi termékeket kizárólag kozmetikusok vásárolhatják meg regisztráció után

Szűrés

Ár
-
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés: