Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízhiányos, Érett bőr

PRESTIGE by Yamuna

Bőrünk öregedését számos tényező befolyásolhatja. Ilyen példának okáért az életmód, a genetika, a bőrápolási szokások, a hormonváltozás, a munkahelyi viszonyok, stb. A bőr a kor előrehaladtával vékonyodni kezd, törékennyé válik. Mivel a faggyúmirigyek működése miatt sejtjeinek víztartalma jelentősen csökken, a bőr szárazzá, gyakran hámlóvá válik, emellett megjelennek a mélyebb vonalú ráncok.

Természetes folyamat, hogy az életkor változásával bőrünk szerkezete is változik. Az elasztin- és kollagénrostok vastagsága egyenetlenebbé válik, szerkezetük veszít rendezettségéből, ezáltal romlik a bőr tömörsége. A lecsökkent hialuronsav-tartalom, a gyenge vízfelvevő és -megtartó képesség rugalmatlanságot eredményez. Emellett pigmentfoltok, májfoltok, hajszálértágulatok jelennek meg. A nyirokerek és véredények megvastagodása lassítja a nyiroknedvek és a vér keringését, ezzel lelassul a sejtek közötti anyagcsere is.

A vízhiányos, érett bőr kezelése: Az érett bőr rendszeres és megfelelő ápolásával késleltethetjük, illetve korrigálhatjuk az öregedési folyamatokat. Törekednünk kell arra, hogy a kezelés kíméletes legyen, ugyanakkor hosszantartó hatást biztosítson. Ennél a bőrtípusnál kiemelten fontos a bőr mélyebb rétegeiben is javítani és fenntartani a hidratáltsági állapotot.
Általában 40 éves kor felett már ebbe a kategóriába sorolhatjuk vendégünket és a kezelési terv kialakításánál is komplexen kell gondolkodnunk.

Prestige by Yamuna olyan komplex megoldást kínál vízhiányos, érett bőrre, amely hatékony, látványos, hosszantartó eredményt biztosít. A termékek innovatív hatóanyagai és növényi alkotói együttesen veszik fel a harcot az öregedési folyamatok ellen. A Prestige by Yamuna - érett bőrre kifejlesztett termékcsaládunkról készült videóból mégtöbbet megtudhatsz!

Büszkén és boldogan adjuk hírül: Újabb Érték és Minőség Nagydíjat nyertünk!
2020-ban a Prestige by Yamuna Vízhiányos, érett bőrre kifejlesztett családja kapta ezt a csodálatos díjat, s ezzel mi az elismerést, hogy ezúttal is igazán kiváló kozmetikumokat alkottunk nektek! Nagyon köszönjük! Őszintén hisszük, hogy a cég értékei és termékeink önmagukért beszélnek. Továbbra is azon leszünk, hogy szerethető és bőrbarát kozmetikumainkkal szebbé varázsolhassuk vásárlóink hétköznapjait.

FIGYELEM! Az alábbi termékeket kizárólag kozmetikusok vásárolhatják meg regisztráció után
A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Arcbőrtípus
Testbőrtípus
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés: