Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
11.970 Ft
6.985 Ft
Kedvezmény: 4.985 Ft
Kedvezmény: 42%

Pure Hands Kéztisztító Gél - 3db 300ml-es

Ár:
11.970 Ft
6.985 Ft
Kedvezmény: 4.985 Ft
Kedvezmény: 42%
Egységár: 7,76 Ft/ml
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 0
Várható szállítás: 2020. július 14.
Gyártó: Nutriversum
Vonalkód: 5999107110857
Víz és szappan nélkül használható! ULTRA ERŐS Kéztisztító Gél Hidrogén Peroxid, a Teafa Olaj és az Ezüstkolloid erejével. Gazdaságos 3 x 300 ml csomagban. Azonnali fertőtlenítés vírus ellene 3 szuper erős hatóanyaggal. Ultra Erős Kéztisztító Hatás! Gazdaságos, mert egyetlen nyomás elég, a Pure Hands Kéztisztító Gél a Hidrogén Peroxid, a Teafa Olaj és az Ezüstkolloid hatóanyagainak segítségével elpusztítja a bőrfelületen lévő vírusokat, baktériumokat, veszélyes mikroorganizmusokat.

Leírás és Paraméterek

AZONNALI FERTŐTLENÍTÉS VÍRUS ELLEN 3 SZUPER ERŐS HATÓANYAGGAL

 

A csomag tartalma

  • 1 db pumpás 300 ml-es Kéztisztító Gél vírus- és baktériumölő alapanyagokkal
  • 2 db 300 ml-es utántöltő Kéztisztító Gél vírus- és baktériumölő alapanyagokkal
 

Víz és szappan nélkül használható! ULTRA ERŐS Kéztisztító Gél Hidrogén Peroxid, a Teafa Olaj és az Ezüstkolloid erejével. Gazdaságos 3 x 300 ml csomagban. Azonnali fertőtlenítés vírus ellene 3 szuper erős hatóanyaggal. Ultra Erős Kéztisztító Hatás! Gazdaságos, mert egyetlen nyomás elég, a Pure Hands Kéztisztító Gél a Hidrogén Peroxid, a Teafa Olaj és az Ezüstkolloid hatóanyagainak segítségével elpusztítja a bőrfelületen lévő

  • vírusokat,
  • baktériumokat,
  • veszélyes mikroorganizmusokat.
 

A HIDROGÉN-PEROXID oxidáló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy hatékonyan használjuk a baktériumok, vírusok, spórák és gombák ellen, kiváló fertőtlenítőszer.

 

Az EZÜSTKOLLOID vegyületeit helyileg fertőtlenítő, csíraölő és fertőzésgátló szerként évszázadok óta alkalmazzák.

 

A TEAFA OLAJ 30-40%-ban tartalmaz monoterpén alkoholokat, ezek közül a legtöbbet a terpineol-4-ből tartalmazza. Széles terápiás alkalmazhatósága éppen ennek a vegyületnek köszönhető. A terpineol-4 miatt alkalmazható gombák, baktériumok és vírusok ellen, ezen kívül gyulladáscsökkentő is.

 

Fontos, hogy a lehető legtöbb alkalommal mossunk kezet! Ha erre nincs lehetőség, használjon olyan kéztisztító szert, ami hatékonyan pusztítja a kórokozókat!

 

A Pure Hands Kéztisztító előnyei

  • rendkívül erős fertőtlenítő hatás
  • 3 hatékon fertőtlenítő szer erejét kombinálja
  • nem szükséges hozzá a vízhasználat
  • nem szárítja a kezeket
 

A fertőzések megelőzésének legegyszerűbb eszköze a kézmosás.

Hogyan mossunk kezet?A fertőző betegségek 80 százaléka közvetlen érintkezés útján terjed. A külső környezettel közvetlenül érintkezésbe kerülő bőrfelszínek közül a kéz tekinthető a legszennyezettebbnek, esetenként a legfertőzőbbnek. Ezért a gyakori, alapos szappanos kézmosás a fertőzések megelőzésének egyik legegyszerűbb módja.

Mit ajánl a WHO?

Néhány óra leforgása alatt akát 500-1000 baktérium is megtelepedhet tenyerünkön és az ujjainkon, szennyezve azokat a felületeket is, amelyekhez hozzáérünk. Egyes baktériumok akár húsz percig, mások akár órákig, hetekig képesek életben maradni és fertőzni. Piszkos kéz által a legkönnyebben légúti fertőzések (nátha, influenza, tüdőgyulladás), hasmenéses (ún. enterális) megbetegedések és bizonyos típusú májgyulladások terjednek. A baktériumok és vírusok terjedésének megakadályozásához a szappanos kézmosás, valamint a kézfertőtlenítők használata a legjobb, legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköz. Alapos kézmosással és kézfertőtlenítéssel a hasmenéses megbetegedések közel fele, a légúti fertőzések közel negyede megelőzhető.

A WHO többek között ezért is ajánlja az alkoholos kézfertőtlenítő géleket a rutinszerű kézfertőtlenítésre. Ennek oka, hogy az alkohol alapú kézfertőtlenítők a bedörzsölés során 100%-ban elpárolognak a kézről, így az egyfázisú szappanokkal ellentétben a kézfertőtlenítés után nem marad hátra semmilyen fertőtlenítő hatóanyag a kézen! (Ez azért is fontos, mert ha a kézfertőtlenítő akár egy cseppje is rajta maradna a bőrön, úgy a kórokozók számára tökéletes körülményt biztosítanánk ahhoz, hogy elkezdjék kifejleszteni az adott fertőtlenítő hatóanyaggal szembeni ellenálló képességüket.) Ezzel a szenzációs tulajdonsággal kizárólag az alkoholos kézfertőtlenítő szerek rendelkeznek.

 

Koronavírus

Beszélgessünk róla! Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek