Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alakformálás

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Illat
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Gyártó
Rendezés:

Az alakformálás modern módszerei

A meleg évszakban jelentősen kevesebb ruha van rajtunk, többet gondolkodunk az alakformálás különböző lehetőségein, ami segít gyorsan megszabadulni a felesleges kilóktól és a narancsbőrtől. Ugyanakkor az irgalmatlanul kimerítő állandó diéták és a sport révén sokszor mégsem érjük el a kívánt eredményt.

Te is szeretnéd gyorsan korrigálni a tested bizonyos részeit, de a sport és a diéta sem elég ehhez? Szerencsére, manapság a modern kozmetikumoknak köszönhetően, sokkal könnyebbé vált a túlsúly és a testzsír elleni küzdelem. Sok nő, aki a formája karcsúsításának elérhető módszerein gondolkodik, segítséget kér egy masszőrtől. A masszázs útján végzett alakformálás ma már nagyon népszerű módszer a test formáinak megőrzésére és korrigálására. A narancsbőr elleni masszázs igencsak közkedvelt eljárás. Az alakformálás terén nyújtott előnyei mellett pedig rengeteg pozitív hatást fejt ki a szervezetben, mert javítja a vérkeringést és eltávolítja a narancsbőrt provokáló méreganyagokat.

A tökéletes alak elérése érdekében, a masszázs mellett, a lányok sokféle más módszert kipróbálnak még. Konditermi edzések, jóga, megfelelő és kiegyensúlyozott táplálkozás, szóval szinte mindent megtesznek annak érdekében, hogy legalább néhány kilótól megszabaduljanak és elégedettebbek legyenek a tükörképükkel. A felesleges kilók elleni küzdelem és az alakformálás különféle technikái során a nők gyakran szembesülnek a bőr tónusának elvesztésével. Ezekben az esetekben is a speciális kozmetikumok segítségével végzett masszázs jelentheti az ideális segítséget.