Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dezodorok

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Gyártó
Rendezés:

Az izzadásgátló komfortot adó megoldás az izzadtságos helyzetekre

Az izzadásgátló rendszeres, napi használata egy az egyben visszaadhatja a jó közérzetet, a komfortosság aranyat érő ajándékát. Mert hiába természetes folyamat az izzadás, a vele járó kellemetlenségek mégsem viselhetőek el túlságosan könnyedén. Az izzadásgátló hatékonyan csökkentheti, sőt, akár meg is szüntetheti ezeket a kényelmetlenségeket. Aki nem tapasztalta még, hogy milyen az, amikor ömlik róla a veríték, talán nem is tudja, hogy ez a szituáció mennyire nehezen kezelhető. Sokan nemcsak akkor találják szemben magukat ezzel a diszkomfort érzetet generáló szituációval, amikor testmozgást végeznek, azaz amikor a fizikai aktivitásuk jelentősen megnő. Ekkor még viszonylag könnyedén helyretehető a jelenség, sőt, akár a megelőzés is megoldható.

Ellenben, amikor a magyarázat nem ennyire kézenfekvő, például hormonális változások, stresszre adott reakció esetén a feldolgozása is sokkalta nehezebb, mind lelki, mind fizikai szinten. Bármennyire is természetes folyamat végeredménye a verejték termelődése, mégis jóformán a szégyellni való kategóriába tartozik, és ami még ennél is rosszabb, hogy sokan hajlamosak megítélni azt, aki izzadékony, mintha ezt bárki önként választaná. Az ápolatlanság teljesen más lapon emlegethető. Az izzadtság nem olyasvalami, ami miatt pironkodni kell. Lehet ellene tenni, sőt, leginkább a prevenció az, ami sokat segíthet. Az izzadásgátló hozzájárulásával, ha nem is végérvényesen, de részben enyhíthetőek a tünetek, mind elviselhetőbbé válhat a régen kibírhatatlannak ható helyzet, a szégyenkezés is abszolút félretehető, ezáltal a felszabadultság megélhető.

Rólunk mondták