Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szappanok

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Arcbőrtípus
Testbőrtípus
Sajátosság
Illat jellege
Kiszerelés (g)
Gyártó
Rendezés:

Tisztító, hidratáló szappanok egy helyen

Minden háztartásnak megvannak az alaptermékei, amelyek soha nem hiányozhatnak. Ezek jellemzően olyan készítmények, amiket nap mint nap használunk vagy bármikor szükségünk lehet valamelyikre. Emiatt érdemes többet venni belőlük. Többek között ilyenek a kéztisztításra, kézfertőtlenítésre használt folyékony vagy tömbösített szappanok is.

Amikor hazaérünk valahonnan, akkor érdemes rögtön kezet mosni, hogy a kintről összeszedett piszkot lemossuk magunkról. Ezen kívül, napközben is megejthetjük párszor a kezünk tisztítását, főleg, ha kisállattal vagy gyermekekkel élünk egy háztartásban. Ilyenkor kerülnek elő a szappanok, amelyekkel alaposan meg tudjuk tisztítani a kezünket. Többféle kiszerelésben és állagban kaphatóak, ami azt jelenti, hogy az egyéni igényeinknek megfelelően tudunk választani. 

Otthoni használat esetén, a folyékony és a tömbszappan is remek választásnak bizonyul. Máshol, ahol naponta több ember is megfordul, érdemes inkább a folyékony változatokat használni. Ez esetben ugyanis nem fogjuk meg ugyanazt a szappan sokan egymás után.

Speciális összetevőjüknek köszönhetően, a szappanok vízzel és zsírokkal is nagyon jól oldódnak. Ez a magyarázata annak, hogy hatékonyan le tudják oldani a kezünkről a zsíros, olajos szennyeződéseket, bő vízzel pedig könnyedén leöblíthetők. Hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy szappan és szappan között nincs nagy különbség. Valójában azonban sokféle különböző változat áll rendelkezésre. Többek között ott vannak a glicerines, a hidegen sajtolt és a prémiumminősítésű fajták is.