Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitaminok

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

Kiknek van szüksége vitaminokra? 

A célunk, hogy a termékeinkkel mindennap az egészségedet és jólétedet szolgáljuk. A vitaminok olyan vegyületek, amelyek létfontosságúak az élő szervezet megfelelő működéséhez. Egy részük közvetlenül az ételből származik, a többit bizonyos körülmények között maga a szervezet termeli. Ezeknek a vegyületeknek nincs táplálkozási értékük, de a hiányuk kóros elváltozásokhoz vezethet. A kiegyensúlyozott étrend nem mindig elegendő a tápanyagok és vegyületek beviteléhez. Ennek következtében, a szervezet jelezni kezdi, hogy pótolni kell a hiányzó anyagokat: rendellenességek, betegségek vagy allergiás reakciók léphetnek fel. 

A webshopunkban megvásárolható vitaminok úgy vannak kialakítva, hogy átfogó módon oldják meg a problémát. Az általunk forgalmazott vitaminok hatékonyságát és megbízhatóságát a vásárlói visszajelzések igazolják, biztonságosságukat pedig a gyártó garantálja. De ez nem minden, ami miatt érdemes kipróbálnod a dobozba zárt létfontosságú tápanyagokat. További jó ok a megvásárlásukra a megfizethető ár, a termékek széles választéka és a természetes összetevők. Temészetesen figyelni kell a helyes adagolásra! A vitaminokat különböző kategóriák képviselik, amelyek között megtalálhatóak a különböző korú nőknek és férfiaknak szánt tabletták, az immunitás támogatására szolgáló egyedi termékek, valamint a sportolóknak vagy a cukorbetegeknek ajánlott vitaminok. Külön gondoskodunk a férfiak egészségéről is. Számukra azokat a készítményeket hoztuk létre, amelyek segítenek fenntartani az erős testet, az izmok, a bőr és a haj szépségét.