Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cink

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a <a href="+36-80/496-496">+36-80/496-496</a> ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

A cink pótlása nem csupán a sportolóknak fontos!

A cink, hasonlóan sok más ásványi anyaghoz, a szervezet nélkülözhetetlen eleme. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az immunrendszer erősítésében éppen úgy fontos szerepet tölt be, mint a sebek gyógyulásában és a hámsérülések regenerációjában. A haj, a körmök egészsége is múlhat azon, hogy az értékes mikrotápanyagból elegendő mennyiség jut-e a szervezetbe. A mai kor embere hajlamos úgy gondolni, hogy a hasonló étrend-kiegészítők kizárólag az intenzíven sportolóknak fontosak. Tény pedig, hogy nem csupán számukra lényeges a pótlás. 

Cink: csontok, látás és teljesítmény

A cink nemcsak az egészséges haj és körmök egyik alappillére, hanem a csontok állapotának megőrzésében is szerepet játszik. A számítógép előtt töltött munkaidő fokozottan igénybe veszi a szemeket, ilyenkor is remek választás az ásványi anyag pótlása, hiszen a látás védelmét szintén szolgálja. Természetesen az edzések is hatékonyabbá tehetőek a segítségével, hiszen a mikroelem a teljesítmény növelésében fontos szereppel bír. 

Vannak olyan étrend-kiegészítők, amelyekben például a magnézium és kalcium mellett, a cink is megtalálható, ezzel fokozva a többi hasznosulását. A kizárólag ezt tartalmazó készítmények szintén kiválóan alkalmasak a pótlásra. A hiányállapot gyakran visszavezethető a magas vérnyomásra szedett gyógyszerekkel együtt használt vízhajtók alkalmazására, de az étrend is indokolhatja az ásványi anyag napi szintű pótlását. Találd meg segítségünkkel az állapotodnak és céljaidnak leginkább megfelelő minőségi terméket!