Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Ár:
1.590 Ft
1.270 Ft
Kedvezmény: 320 Ft
Kedvezmény: 20%

Yamuna kézfertőtlenítő - 200ml

Ár:
1.590 Ft
1.270 Ft
Kedvezmény: 320 Ft
Kedvezmény: 20%
Egységár: 6,35 Ft/ml
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Szerezhető hűségpontok: 0
Várható szállítás: 2020. július 14.
Gyártó: Yamuna

Mindig újra és a legjobbra törekszünk. Ezúttal arra, hogy gyors segítséget adhassunk akkor is, amikor nincs lehetőség az alapos kézmosásra. Mert a legfontosabb, hogy minden helyzetben megőrizhessük az egészségünk. A Yamuna első kézfertőtlenítője sikerrel veszi fel a küzdelmet a baktériumok, vírusok ellen. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott engedéllyel rendelkező, fertőtlenítő hatású termék.

Leírás és Paraméterek

A Yamuna első kézfertőtlenítője sikerrel veszi fel a küzdelmet a baktériumok, vírusok ellen.

 

Alkalmazási terület: higiéniás kézfertőtlenítésre alkalmazható.

Antimikrobiális spektrumok

  • baktericid (MRSA)
  • fungicid
  • virucid
  • tuberkolocid
 

Fontos, hogy a lehető legtöbb alkalommal mossunk kezet! Ha erre nincs lehetőség, használjon olyan kéztisztító szert, ami hatékonyan pusztítja a kórokozókat!

 

A fertőzések megelőzésének legegyszerűbb eszköze a kézmosás.

Hogyan mossunk kezet?A fertőző betegségek 80 százaléka közvetlen érintkezés útján terjed. A külső környezettel közvetlenül érintkezésbe kerülő bőrfelszínek közül a kéz tekinthető a legszennyezettebbnek, esetenként a legfertőzőbbnek. Ezért a gyakori, alapos szappanos kézmosás a fertőzések megelőzésének egyik legegyszerűbb módja.

Mit ajánl a WHO?

Néhány óra leforgása alatt akát 500-1000 baktérium is megtelepedhet tenyerünkön és az ujjainkon, szennyezve azokat a felületeket is, amelyekhez hozzáérünk. Egyes baktériumok akár húsz percig, mások akár órákig, hetekig képesek életben maradni és fertőzni. Piszkos kéz által a legkönnyebben légúti fertőzések (nátha, influenza, tüdőgyulladás), hasmenéses (ún. enterális) megbetegedések és bizonyos típusú májgyulladások terjednek. A baktériumok és vírusok terjedésének megakadályozásához a szappanos kézmosás, valamint a kézfertőtlenítők használata a legjobb, legegyszerűbb és leghatékonyabb eszköz. Alapos kézmosással és kézfertőtlenítéssel a hasmenéses megbetegedések közel fele, a légúti fertőzések közel negyede megelőzhető.

A WHO többek között ezért is ajánlja az alkoholos kézfertőtlenítő géleket a rutinszerű kézfertőtlenítésre. Ennek oka, hogy az alkohol alapú kézfertőtlenítők a bedörzsölés során 100%-ban elpárolognak a kézről, így az egyfázisú szappanokkal ellentétben a kézfertőtlenítés után nem marad hátra semmilyen fertőtlenítő hatóanyag a kézen! (Ez azért is fontos, mert ha a kézfertőtlenítő akár egy cseppje is rajta maradna a bőrön, úgy a kórokozók számára tökéletes körülményt biztosítanánk ahhoz, hogy elkezdjék kifejleszteni az adott fertőtlenítő hatóanyaggal szembeni ellenálló képességüket.) Ezzel a szenzációs tulajdonsággal kizárólag az alkoholos kézfertőtlenítő szerek rendelkeznek.

 

Alkoholos kézfertőtlenítő gél

Kiszerelés 200ml
Összetevők biocid hatóanyag: etanol 72% (EC: 200-578-6), egyéb összetevők: víz, glicerin, illatanyag
Felhasználási javaslat A készítményt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb. 5 ml) folyadékot juttasson a tenyérbe, majd dörzsölje el a kézen. Minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő folyadék adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk.

Gondolatok a Yamuna kézfertőtlenítőről

Hiszünk abban, hogy a legjobb megoldás a vírusok és a baktériumok ellen továbbra is az alapos, szappanos kézmosás. De nem szabad elmennünk amellett, hogy erre nincs mindig lehetőségünk. A legfontosabb, hogy minden helyzetben megőrizhessük az egészségünk. A Yamuna első kézfertőtlenítője sikerrel veszi fel a küzdelmet a baktériumok, vírusok ellen akkor is, amikor nincs lehetőséged alapos kézmosásra.

Bevalljuk őszintén, néhány hónappal ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy kézfertőtlenítőt fogunk gyártani. Egy kicsit ki is lóg a Yamuna arculatából, de ezt most félre kellett tennünk, hogy segítséget adhassunk a kialakult helyzetben. Gyors keresésbe kezdtünk, hogy a legjobb áron valóban hatásos Yamunát alkossunk, és kimondhatatlan érzés töltött el bennünket, amikor hírül adhattuk, sikerült!

Mindez mit is jelent számunka és mit üzenünk ezzel nektek? Sokminden eszünkbe jut, de az egyik, amit kiemelnénk, hogy ne adjuk fel soha és mindenből próbáljuk meg kihozni a maximumot. 

Lássuk tehát, hogyan is kell használni a Yamuna folyékony kézfrtőtlenítőt. Juttass 1-2 adag (kb. 5 ml) folyadékot a tenyeredbe, majd dörzsöld el a kezeden. A virucid és tuberkulocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan 2 percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kéz bedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő folyadék adagolásával további 1 percig dörzsölöd a folyadékot a kezeden.

Yamuna kézfertőtlenítő

Beszélgessünk róla! Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 23.
Elégedett vagyok a termékkel