Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pattanásos bőrre

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Arcbőrtípus
Testbőrtípus
Sajátosság
Illat jellege
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Gyártó
Rendezés:

Pattanásos bőr kezelése 100%-ban természetes készítményekkel

Ha számodra is létfontosságú a pattanásos bőr kezelése, a legjobb helyen jársz! Ez az a terület, ahol nincs helye a minőség terén támasztott kompromisszumoknak és a fél megoldásoknak. Először fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül! A pattanásos bőr – húzódjon meg bármilyen ok a probléma kialakulásának hátterében – rengeteg ember mindennapjait keseríti meg. Szerencsére van megoldás, méghozzá a kifogástalan renoméval rendelkező, 100%-ban természetes, érzékeny bőrre is bátran alkalmazható kozmetikumok formájában. 

A színes skálát felölelő palettánkon található YAMUNA alkoholmentes tonik zsályával már eddig is számtalanszor bebizonyította, hogy a pattanásos bőr kezelése nem lehetetlen. Az alkoholmentes tonik gyengéden, mégis hatékonyan tisztít és természetesen a bőrt sem szárítja. Zsályatartalmának köszönhetően, a pattanások ellen vívott harcodban is hű, nélkülözhetetlen társaddá válik, ahogy a STOP!Acne gél is. A bőrnyugtató hatású gélt naponta kétszer is használhatod. A kifejezetten pattanásos bőrre fejlesztett YAMUNA teafás pormaszk is jelesre vizsgázik, ha a pattanásos bőr kezelése kerül terítékre. A maszk rendszeres használatával nemcsak a már meglévő pattanásokat tüntetheted el, de meg is előzheted a csúnya pörsenések kialakulását. A maszk egyébként az irritált, gyulladt, fájó bőr kezelésében is beváltja a hozzá fűzött reményeket. Amint azt láthatod, a pattanásos bőr kezelése egyáltalán nem ördöngös feladat, feltéve, ha a kelléktárad nincs híján a bőrbarát, természetes szépségápolási készítményeknek.