Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Laktoferrin

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Gyártó
Rendezés:

Laktorferrin por az immunrendszer erősítéséért

A laktoferrin készítmény kifejezetten ajánlott azoknak, akik legyengült immunrendszerrel bírnak, nehezen küzdik le a fertőzéses megbetegedéseket vagy egyszerűen tenni kívánnak a vérszegénység, a különféle bőrproblémák ellen. Az alapanyag tulajdonképpen egy természetes fehérje, ami megtalálható az emlős állatok és az ember anyatejében is. Funkciójánál fogva, hozzájárul az emésztőrendszer erősítéséhez, az immunrendszer fejlődéséhez, segít megkötni a vasat a szervezetben és a csontokra is jótékony hatással van. A laktoferrin-kivonat nem tartalmazza azokat az összetevőket, amelyek az anyatej esetében jelen vannak, de kevésbé hasznosak, így nincsen benne tejcukor, tejfehérje, bizonyos növekedési faktorok és hormon sem. 

Laktorferrin por magas antioxidáns tartalommal

A készítmény magas antioxidáns tartalma nem csupán a vírusok és baktériumok ellen bizonyul hatékonynak, hanem mindazokat a hatásokat is mérsékli, amelyek a mindennapjainkban gyakran érnek bennünket. A gyulladásos bélbetegségek, a visszatérő gombás fertőzések és a fokozott stressz egyaránt igénybe veszik a szervezetet. Ilyenkor fontos, hogy a megfelelő hatóanyagokkal sikerüljön tenni az általános egészség helyreállításáért. 

A laktoferrin por a testsúly arányában használatos, a belőle nyert kellemes ízű italt napi rendszerességgel ajánlott beiktatni a hétköznapokba. A korszerű technológiával készült, megbízható magyar márka már számtalanszor tanúbizonyságát tette annak, hogy eredményesen alkalmazható az életminőség javításának érdekében.