Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gumiszalagok, Ugrálókötelek

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Szín
Gyártó
Rendezés:

Gumiszalagok és ugrálókötelek az erősítés szolgálatában

A gumiszalag az otthoni edzés egyik alapvető eleme. Nem véletlenül döntenek sokan mellette, hiszen a megfelelő ellenállással végzett gyakorlatok nagymértékben hatékonyabbnak bizonyulnak. A színes, minőségi szalagoknak köszönhetően erősítheted a combjaidat, eredményesebbé teheted a lábemeléseket, a guggolásokat, de természetesen a felsőtest izmait is jól átmozgathatod. A kifejezetten szalagokkal végzett gyakorlatokból több körben is összeállíthatod az edzéstervet, így a végére a saját testsúllyal végzett edzésnél biztosan jobban elfáradsz majd. 

Kombináld súlyokkal, gumiszalagokkal az edzést!

Az edzés akkor is hozhatja a vártakat, ha kizárólag a saját tested használod és a megfelelő ismétléssel dolgozol. A statikus fekvőtámasz már önmagában komoly terhelést biztosít és lehetőséget kínál a folyamatos fejlődésre. Bizonyos gyakorlatoknál azonban nem árt, ha plusz ellenállással dolgozol, ezzel még inkább az átmozgatásra, az erősítésre és formálódásra koncentrálva. A gumiszalag szettben is elérhető, de érdemes kipróbálnod az ugrálókötél kínálta lehetőségeket is. Az állóképességet növelő mozgással formába hozhatod magad, jobban bírod majd az erőnléti edzéseket és az anyagcserét is felpörgetheted.

A gumiszalag kitűnő választás mindazoknak, akik otthon tennének a fittségük és egészségük érdekében. Kezdők és haladók is megtalálhatják számításaikat a segítségükkel, de az ugrálókötél is hasznos segítőtárs lehet napindítóként vagy a szabadtéri mozgás hasznos elemeként. Elő az edzőcipővel és hozd ki magadból a legtöbbet!