Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zsírhiányos, Érett bőr

PRESTIGE by Yamuna

A zsírhiányos, érett bőrtípus az időjárási viszontagságokra kipirulással, viszketéssel, púderszerű hámlással reagál.
Kialakulása különböző okokra vezethető vissza. Lehet hormonváltozás, genetika, környezeti hatások, illetve okozhatja a nem megfelelő életvitel vagy helytelen bőrápolás.

Ennél a típusnál termelődik ugyan faggyú, de mennyisége kevesebb a szükségesnél. Az emulzióréteg, amelyet a szarusejtek, a faggyúmirigyek és a lipidek alkotnak megsérül és könnyen szárazzá válik. A szaruképződés lelassul, nem képes megkötni a vizet. Emellett termelődik ugyan faggyú- és szaruképzés során termelt viaszszerű anyag, de nem megfelelő mennyiségben, így a bőr dehidratálttá válik.

Az életkor előrehaladtával a zsírhiányos, dehidratált bőr gyorsan elveszíti rugalmasságát, a bőr mélyebb rétegeiben változások indulnak meg, az elasztin- és kollagénrostok mennyisége csökken, a bőr kötőszöveti mátrixa kiegyensúlyozatlanná válik. Ennek következtében a bőr elveszíti rugalmasságát, csökken a szilárdsága és tónusossága. Megereszkedik, illetve megjelennek a finom ráncok a felszínén, amelyek idővel mélyülnek.

A zsírhiányos, érett bőr kezelése: Lehet fokozottan vagy mérsékelten zsírhiányos, ennél a bőrtípusnál elsődleges a hidratálás, a hiányzó lipidréteg pótlása, illetve a keratin rétegek megfelelő nedvességszintjének visszaállítása. Fontos, hogy a bőr mélyebb rétegeinek táplálása és hatóanyagokkal történő ellátása. Ezáltal javul a kötőszövetek állapota, csökken a ráncok mélysége, az arckontúr pedig tónusosabbá válik.

Prestige by Yamuna termékcsalád egy tökéletes bőrmegújító, bőrszépítő termékcsaládot fejlesztett ki, amellyel sikeresen felvehetjük a harcot a bőr öregedése ellen, valamint gondoskodhatunk a hidratáltság és a megfelelő lipidegyensúly eléréséről és fenntartásáról. Kiváló kellékei kényeztető, regeneráló kezeléseknek, segítségükkel könnyedén érhető el látványos eredmény. A Prestige by Yamuna - érett bőrre kifejlesztett termékcsaládunkról készült videóból mégtöbbet megtudhatsz!

FIGYELEM! Az alábbi termékeket kizárólag kozmetikusok vásárolhatják meg regisztráció után
A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Arcbőrtípus
Testbőrtípus
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés: