Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PRESTIGE by Yamuna

PRESTIGE by Yamuna

Prestige by Yamuna a biotechnológia legújabb hatóanyagainak felhasználásával, a bőrtípusoknak megfelelő komplett arckezelésekre készített termékcsalád.

A fejlesztésénél figyelembe vettük az egyes bőrtípusok igényeit: mindegyikhez kiválasztottuk piacon található legjobb, leginnovatívabb, célzott hatóanyagokat, amelyeket minden egyes termékben az adott bőrtípusnak szükséges mennyiségben és kombinációban alkalmazunk.

A bőr tisztításától kezdve a befejező hidratáló krémig, minden szükséges kezelési lépésre kínálunk terméket, az adott bőrtípus jellemzőinek megfelelően.

Kifejlesztésükkor természetes eredetű, könnyen felszívódó alapanyagokat használtunk,amelyekbe az innovatív hatóanyagok kerültek. Szem előtt tartottuk, hogy minden bőrtípusnak a megfelelő bázist válasszuk meg, hiszen az említett anyagok csak így képesek behatolni és kifejteni hatásukat. Odafigyeltünk arra is, hogy a krémes vagy gél állagú termékkel könnyen lehessen dolgozni, az illatuk pedig kellemes és ami a legfontosabb, allergénmentes legyen. A csomagolás tervezésénél fő szempontjaink az egyszerű adagolhatóság és a könnyen kezelhetőség voltak.

Prestige by Yamuna minden bőrtípusra specifikus és teljes kezeléssort lefedő termékeket, azaz minden problémára megoldás kínál.

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Arcbőrtípus
Testbőrtípus
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés:

Átfogó kezelés a Yamuna-tól

A modern kozmetikai és ápolási termékekben sokféle összetevőt használnak. A legkelendőbb termékek mégis egyre inkább azok, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak. Ezen felbuzdulva hozták létre a PRESTIGE by Yamuna termékcsaládot, aminek a tagjai természetes összetevőkből készülnek, szemben a hagyományos kozmetikumokkal, amelyek szilikonokat, parabéneket és más szintetikus adalékanyagokat tartalmaznak. A hagyományos kozmetikumok gyakran csak elfedik a tökéletlenségeket és az egészséges bőr látszatát keltik. A Yamuna szépítőszerek viszont valóban jótékony hatással vannak a bőrre és javítják annak egészségét. Ezek a kiváló minőségű termékek nagyon finoman hatnak és nem okoznak allergiát, hámlást vagy kiszáradást, a kémiai összetevőket tartalmazó analógokhoz képest. 

Szavaz bizalmat a Prestige by Yamuna termékeknek!

Kozmetikusként fokozott figyelmet kell fordítani a bőrápoló termékek kiválasztására. A Prestige by Yamuna termékcsalád kifejezetten kozmetikusoknak, minden bőrtípus teljeskörű arckezelésére lett megalkotva. Az innovatív fejlesztésnek és a magas minőségű alapanyagok felhasználásának köszönhetően a termékek minden bőrproblémára hatékony kezelést kínálnak.

A Prestige by Yamuna termékek a normál, kombinált, vízhiányos, érett és érzékeny bőr speciális igényeit figyelembe véve nyújtanak megfelelő, hatékony segítséget. A termékek között megtalálhatók az arctisztítók, arcradírok, szérumok, hidratáló krémek és arcmaszkok is. A kollekció megalkotásánál elsődleges szempont volt, hogy könnyen és egyszerűen adagolhatóak legyenek, hogy megkönnyítsék a munkát. A termékek önállóan és bőrtípusonként összeállított akciós csomagokban is kaphatók.