Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PRESTIGE by Yamuna

PRESTIGE by Yamuna

Prestige by Yamuna a biotechnológia legújabb hatóanyagainak felhasználásával, a bőrtípusoknak megfelelő komplett arckezelésekre készített termékcsalád.

A fejlesztésénél figyelembe vettük az egyes bőrtípusok igényeit: mindegyikhez kiválasztottuk piacon található legjobb, leginnovatívabb, célzott hatóanyagokat, amelyeket minden egyes termékben az adott bőrtípusnak szükséges mennyiségben és kombinációban alkalmazunk.

A bőr tisztításától kezdve a befejező hidratáló krémig, minden szükséges kezelési lépésre kínálunk terméket, az adott bőrtípus jellemzőinek megfelelően.

Kifejlesztésükkor természetes eredetű, könnyen felszívódó alapanyagokat használtunk,amelyekbe az innovatív hatóanyagok kerültek. Szem előtt tartottuk, hogy minden bőrtípusnak a megfelelő bázist válasszuk meg, hiszen az említett anyagok csak így képesek behatolni és kifejteni hatásukat. Odafigyeltünk arra is, hogy a krémes vagy gél állagú termékkel könnyen lehessen dolgozni, az illatuk pedig kellemes és ami a legfontosabb, allergénmentes legyen. A csomagolás tervezésénél fő szempontjaink az egyszerű adagolhatóság és a könnyen kezelhetőség voltak.

Prestige by Yamuna minden bőrtípusra specifikus és teljes kezeléssort lefedő termékeket, azaz minden problémára megoldás kínál.

FIGYELEM! Az alábbi termékeket kizárólag kozmetikusok vásárolhatják meg regisztráció után

Szűrés

Ár
-
Arcbőrtípus
Testbőrtípus
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés: