Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Depresszió ellen

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Kiszerelés (ml)
Gyártó
Rendezés:

Életminőség tippek depresszió ellen

A depresszió ellen leginkább az egészséges, tudatos életmóddal tehetsz, aminek szerves részét képezi a mikroelemek pótlása. Még változatos táplálkozás mellett is fontos, hogy támogasd a szervezetedet, például K2- és D3- vitaminnal. Minden a szervezet egészségénél indul, ha pedig ez rendben van, akkor kezdhetsz el saját magadon dolgozni. A depresszió ugyanis gyakran a megélt traumákra, a kiégésre, a rosszul működő emberi kapcsolatokra vezethető vissza. Nem titok, hogy a depresszió kezelése akár pszichológus, pszichiáter segítségét is szükségessé teheti. Fontos, hogy ne egyfajta ellenségként tekints a témára! A nálunk fejlettebb országokban senki nem tartja az egyén gyengeségének azt, ha nem tud megküzdeni az élet adta akadályokkal.

A depresszió ellen tenni kell!

Sokan nem tudják, hogy a folyamatosan rossz hangulat tényleg betegség. A tartós stressz például olyan elváltozásokat hoz létre, amelyek között a magas vérnyomás vagy például a depresszió is jelentkezhet. Mindenki által ismert tény, hogy a napsütés hatással van a kedélyállapotra és depresszió ellen is hatásosnak bizonyul. Nem véletlen, hogy a D3-vitamin is hasonló hatást ér el a szervezetben. Azzal, hogy odafigyelsz a tested jelzéseire, megadod neki a szükséges tápanyagokat és mikroelemeket, sokat tehetsz az oly kényes lelki kiegyensúlyozottság érdekében is. A depresszió kezelése az életminőséged érdekében nem elhanyagolható faktor. Korosztálytól, anyagi helyzettől és életviteltől függetlenül lényeges, hogy szánj időt magadra, hiszen, ha rendben vagy, akkor a körülötted levő dolgok és emberi kapcsolatok is hasonlóképp eredményesek.

Rólunk mondták