Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tömegnövelők

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (g)
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

Tömegnövelők intenzív edzésekhez

A tömegnövelők gyakran italpor formájában érhetőek el. Ennek köszönhetően nemcsak a napi folyadékbevitel növelhető hatékonyan, hanem a teljesítmény is javítható. Az ilyen készítmények iránt rendszerint azok érdeklődnek, akiknek a sport a mindennapjaik szerves részét képezi. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kreatin, az aminosavak és a fehérjék az izomfejlődésben, a terhelhetőségben is kiemelt szereppel bírnak. Az alapanyagok rendszeres használatával a szervezet alkalmazkodik az intenzív edzésekhez és az eredmények is látványosabban megmutatkoznak. 

Tömegnövelők minden edzéshez

A tömegnövelők azt a célt szolgálják, hogy az intenzív mozgás során is a megfelelő energiával állj neki a feladatoknak. A területen alkalmazott készítmények tulajdonképpen étrend-kiegészítők, amelyek segítségével az izomtömeg növelhető. A jó minőségű fehérjék, a könnyen emészthető szénhidrátok, bizonyos aminosavak és az energiaellátást biztosító kreatin egyaránt megtalálhatóak a legtöbb készítményben. Nemcsak az edzés megy jobban így, hanem utána is gyorsan hozzájut a szervezet a szükséges makroelemekhez. 

A tömegnövelők fogyasztása ártani biztosan nem fog, de érdemes tudni, hogyha mozgás nélkül várjuk ezektől a kívánt hatást, akkor az biztosan elmarad. Ugyanakkor az egyébként élelmiszerekben is megtalálható összetevők tiszta formában történő felhasználása lehetővé teszi azok optimális hasznosulását és intenzív testmozgással együtt a kívánt eredmények elérését. Ismerd meg a készítményeinket és találd meg a kedvencedet!