Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PROFESSIONAL CARE by Yamuna

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Yamuna – bőrbarát készítmények mindenkinek!

A Yamuna kifogástalan minőséget képviselő, bőrbarát kozmetikumai hamisítatlan hungarikumok – lévén a szóban forgó népszerű brand magyaroroszági származású. A vállalkozás főtevékenysége kezdetben a szappangyártás volt. Az illatos szappancsodák régi hagyományos receptek alapján készültek és a színes felhozatal mindegyik darabja magában hordozta a készítők természet iránt érzett szeretetét, mély elhivatottságát. Ahogy telt múlt az idő, a Yamuna termékek is egyre színesebb skálán mozogtak. A szappanok mellett, számos egyéb fantasztikus, természetes alapanyagokkal, gyógynövényekkel operáló készítmény került le a gyártósorokról. Ma már több mint 300 különféle típusú produktum közül válogathatnak azok az egészség- és környezettudatos személyek, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a szépségápolási rutinjuk kialakításának vonatkozásában. 

Yamuna aktív szenes növényi szappan, alkoholmentes, zsályás tonik és társai

A Yamuna készítmények sokszínűségének a képzelet sem szabhat határt! A NIYODO webáruház palettáján széles kínálatát találjuk a bőrbarát kozmetikumoknak, a ránctalanító nappali arckrémektől kezdve, a masszázsolajokon keresztül, egészen a testvajakig és fürdőbombákig. E kényeztető szépségápolási szerek az érzékek birodalmába csábítanak, finom illatukkal a tavaszi virágos rétek hangulatát idézik meg. A valóságos vitaminbombáknak is beillő kozmetikumok táplálják a bőrt, friss energiával töltenek fel bennünket, miközben rendeltetésük szerint, az öregedés első jeleinek kialakulásával is hatékonyan veszik fel a harcot, ápolnak és védenek.