Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Testsúly-kontroll formulák

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

Testsúly-kontroll készítmények: érd el az ideális súlyt!

A testsúly-kontroll nemcsak a tükörben látott kép miatt érdemel figyelmet, hanem az egészség megőrzésével összefüggésben is. Az ülő munkavégzés, a mozgásszegény életmód és az egészségtelen táplálkozás mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a mérleg egyre magasabb értéket mutasson. Az étrend-kiegészítők segítségével az életmódváltás eredményesebb és hatékonyabb lehet. Fontos azonban tudnod, hogy ezek a készítmények nem csodaszerek, az étrend átalakítása és a rendszeres mozgás egyaránt szükségesek a sikerhez. 

Testsúly-kontroll készítmények - ízesített shake és L-karnitin

Ha csak néhány népszerű testsúly-kontroll készítményt nevezhetnénk meg, akkor ezek biztosan közöttük lennének. Az étkezés helyettesítésére szolgáló shake ellátja a szervezetedet a szükséges fehérjével és energiát biztosít két főétkezés között. Az L-karnitin kifejezetten edzés előtt javasolt, ugyanis a segítségével fokozott zsírégetés érhető el. Ez utóbbit egyébként a thermogén zsírégetők is megvalósíthatják, amelyek a test hőjének emelésével érik el az energiafelhasználás növekedését. A sportolók által előszeretettel választott világmárkák a hatékony edzésben éppen úgy segítenek, mint a zsírégetés fokozásában és az étvágy csökkentésében. 

A testsúly-kontroll formulák rendszeres szedésével könnyebben elérheted a céljaidat és újra megtapasztalhatod a normál testsúly előnyeit. A magabiztosság és a jó közérzet csak a dolog egyik oldala, hiszen ha kontroll alatt tartod a kilókat, azzal az egészséged, normál vérnyomásod érdekében, valamint a cukorbetegség elkerüléséért is sokat tehetsz.