Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nőknek

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Gyártó
Rendezés:

Női parfümök a csábítás jegyében

A női parfümök a fürdőszobában vagy a sminkasztalon a legtöbb nő otthonában megtalálhatóak. Az ideális illatot sokan akár évekig keresik, amíg rábukkannak arra, ami igazán passzol a személyiségükhöz. Az ízlésnek és vérmérsékletnek megfelelő parfüm azonban nem elegendő. Ahhoz, hogy az valóban a vonzó megjelenést szolgálja, az alkalomhoz, napszakhoz megfelelőt érdemes viselni. A mély illatok a nyári forróságban szinte biztosan túlságosan soknak bizonyulnak, mint ahogy az irodában is célszerű a kisebb sillage jellemezte parfümöket előnyben részesíteni. Ez tulajdonképpen a hatósugarat jelenti, vagyis arról informál, hogy mennyire távolról érezhető az illat.

Női parfümök - parfümjegyek és illatkategóriák

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a női parfümök közötti vásárlásnál az érdeklődők nemcsak arról szeretnek tájékozódni, hogy milyen illatkategóriába tartozik a kiszemelt, hanem a tényleges illatjegyekkel is tisztában kívánnak lenni. Mindenkinek megvannak a kedvenc alapanyagai. A vanília, a pézsma, a jázmin és a pacsuli gyakran szerepelnek ezek között, de a gyümölcsök, a keleti fűszerek, a virágok is népszerű összetevőknek számítanak. A fejillat, a szívillat és az alapillat sajátos keverékéből születnek meg a csábításhoz is ideális EDP-k. 

Az 50 ml kiszerelés kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, főleg akkor, ha egy új illat kipróbálása a cél. A jól megválasztott parfüm nőknek a megjelenés szerves részét képezi, sőt, akár a másik nem figyelmét is felkelthetik az ízlésesen viselt, alkalomhoz illően használt női parfümök.