Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Méregtelenítés

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

A méregtelenítő készítmények hatására a szervezet fellélegezhet

A méregtelenítő készítmények olyan támaszként szolgálhatnak a testnek, aminek az ereje felbecsülhetetlen. Kevesen tudják, de a szervezet nap mint nap harcot vív a kemikáliákkal szemben. Talán, ha szeretnénk, sem tudnánk teljesen kizárni az életünkből a mesterséges, szintetikus anyagokat. Ezért a méregtelenítő készítmények használata nem valamiféle hóbort vagy divatozás, hanem tudatos cselekvés. A méregtelenítésért a máj felelős elsősorban, viszont rengeteg dolga akad, vagyis nagyon is hálás a tehermentesítésért. Alapesetben a legjobb az lenne, ha a mindennapi táplálkozás olyan alkotóelemekből állna össze, amik egy az egyben támogatják az emésztést, azaz gyorsan felszívódnak, egyszerűen, könnyen feldolgozhatóak.

Ezzel szemben általában a finomított, mindenféle kemikáliával kezelt élelmiszer jelenléte az uralkodó a mindennapi „táplálékban”. Így nem csoda, ha a máj túlságosan sokat küzd a méregtelenítésért, aminek előbb-utóbb kimerülés a vége, és ez a test egészére nézve roppantul veszélyes, kockázatos állapot. A méregtelenítés akkor is kitűnő stratégia, ha kicsit elszalad a ló az ünnepek idején, túl sok a zsíros, nehéz vagy cukros étel, esetleg az alkoholfogyasztás is fokozott. A megelőzés nem mindig oldható meg, viszont a helyzet a kínálatunkban kapható termékek bármelyikével kezelhető, mégpedig hatékonyan, gyorsan. A méregtelenítő készítmények egytől-egyig természetesek, így természetes módon képesek serkenteni a test méregtelenítő folyamatait, ezáltal az energiaszint növekedhet, a máj megterhelésének mértéke pedig jelentősen csökkenhet, a szervezet örömére.

Rólunk mondták