Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

A rendelés azonnal beérkezik hozzánk.
A rendelésről egyből egy visszaigazoló e-mailt küldünk.
1 munkanapos határidővel a csomagot kiszállítjuk.
Amennyiben rendelését 15:00 előtt adta le úgy szinte biztos, hogy másnap már meg is kapja!
A feladó neve minden esetben:

Himalaya Logistic Kft.

Fizetési lehetőségek

Utánvétel kiszállításkor a helyszínen

A kézbesítőnek kell készpénzben fizetni illetve mostantól már lehetőség van bankkártyával is fizetni nála.

Bankkártyás fizetés előre

A rendelés értékét előre kifizetheti a bankkártyájával, ez esetben a kézbesítőnek nem kell fizetni a csomagot díjmentesen küldjük.

PayPal bankkártyás fizetés

A rendelés ellenértéke előre online kiegyenlíthető, ez esetben a kézbesítőnek nem kell fizetni. A csomagot díjmentesen küldjük.

Banki befizetés, átutalás

Normál banki befizetés vagy átutalás cégünk számlaszámára, a rendelés teljesítése az ellenérték beérkezése után történik.

Szállítási ártáblázat

A teljes kosáértéke 20.000 Ft alatt 20.000 Ft felett
MPL házhozszállítás 1.390 Ft  ingyenes
MPL postán maradó 990 Ft ingyenes
MPL posta pont 990 Ft ingyenes
MPL csomagautomata 0-24 990 Ft ingyenes
DPD házhozszállítás 1.590 Ft ingyenes
DPD csomagpont 1.590 Ft ingyenes
GLS házhozszállítás 1.590 Ft ingyenes
GLS csomagpont 1.590 Ft ingyenes
Személyes átvétel - EGER ingyenes ingyenes

Szállítási módok

MPL házhozszállítás

Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a posta (MPL) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés ez esetben az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Ha nem tudta átvenni a címen a csomagot, akkor 10 napig átvehető még a postán is. A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.

MPL postán maradó

Ez esetben Ön határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott postán érkezéstől számítva 10 napig.

MPL posta pont

A küldeményét a választott MOL benzinkútra vagy Coop ABC-be küldjük amely fogad a postától küldeményeket. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott Posta Ponton 10 napig. A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart. A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

MPL csomagautomata 0-24

A Magyar Posta legújabb szolgáltatása! Mostantól itt a legkönnyebb átvennie webes rendelésed! A lehető legdiszkrétebb szállítási mód. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából A posta SMS-ben és E-mailen is értesíti a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott csomagautomatából. A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. Ha utánvételes a csomag akkor KIZÁRÓLAG kártyás fizetése van lehetőség. A posta körülbelül 3 napig őrzi meg a csomagautomatában a küldeményt, amennyiben nem sikerült átvenni úgy beszállítják a postára ahol további 10 napig még átvehető.

DPD házhozszállítás

 

DPD csomagpont

 

GLS házhozszállítás

 

GLS csomagpont

 

Személyes átvétel - EGER

 

Rólunk mondták