Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

A megrendelése azonnal beérkezik hozzánk és elkezdjük feldolgozni, erről kap is egy visszaigazoló e-mailt.

1 munkanapos szállítási határidővel dolgozunk.
Ha rendelését 15:00 előtt adta le úgy szinte biztos, hogy másnap már meg is kapja.

A kiszállítás postai úton történik az MPL futárszolgálat (Magyar Posta) segítségével, amiről a posta értesít a megadott e-mail címen vagy ha kéri akkor SMS-ben.

A feladó neve minden esetben: Himalaya Logistic Kft.

Fizetési lehetőség

  • Utánvétel (a kézbesítőnek kell készpénzben fizetni illetve mostantól már lehetőség van bankkártyával is fizetni nála)
  • Bankkártyás fizetés előre (a rendelés értékét előre kifizetheti a bankkártyájával, ez esetben a kézbesítőnek nem kell fizetni)
  • PayPal bankkártyás fizetés (a rendelés ellenértéke előre online kiegyenlíthető, ez esetben a kézbesítőnek nem kell fizetni)
  • Banki befizetés, átutalás (normál banki befizetés vagy átutalás cégünk számlaszámára, a rendelés teljesítése az ellenérték beérkezése után történik)

Szállítás módja 0 - 14.999 Ft-ig 15.000 Ft felett
MPL Házhozszállítás 1.190 Ft  ingyenes
MPL Postán maradó 990 Ft ingyenes
MPL Posta Pont (Mol benzinkút - Coop ABC) 990 Ft  ingyenes
MPL Csomagautomata 0-24 990 Ft  ingyenes
DPD Házhozszállítás 1.390 Ft  ingyenes
DPD Csomagpont 1.390 Ft  ingyenes

MPL Házhozszállítás
Normál kézbesítés formájában, amely alatt a megadott címre való kézbesítést értjük. Ebben az esetben a posta (MPL) a küldeményt az Ön címére, házhoz szállítja. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Amennyiben nem találja a megadott címen Önt a kézbesítő ez esetben értesítőt hagy és másnap újra megpróbálja kikézbesíteni. Ha második alkalommal sem jár sikerrel a kézbesítés ez esetben az értesítőn szereplő postán átvehető a csomag. Ha nem tudta átvenni a címen a csomagot, akkor 10 napig átvehető még a postán is. A kézbesítőnél már bankkártyával is tud fizetni.

MPL Postán maradó
Ez esetben Ön határozza meg, hogy a Magyar Posta melyik postahivatalába érkezzen a küldemény. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott postán érkezéstől számítva 10 napig.

MPL Posta Pont (MOL benzinkút és Coop ABC)
A küldeményét a választott MOL benzinkútra vagy Coop ABC-be küldjük amely fogad a postától küldeményeket. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából. Kérjük vegye figyelembe, hogy a kézbesítő ez esetben az Ön lakcímére nem visz értesítőt. A posta E-mailen vagy ha kéri SMS-ben is értesíti a csomag feladásáról és érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott Posta Ponton 10 napig. A legtöbb MOL PostaPont napi 24 órában nyitva tart. A MOL és Coop PostaPontokon bankkártyával is lehet fizetni.

MPL Csomagautomata 0-24
A Magyar Posta legújabb szolgáltatása! Mostantól itt a legkönnyebb átvennie webes rendelésed! A lehető legdiszkrétebb szállítási mód. Az irányítószáma beírása utána válasszon átvevőhelyet a legördülő listából A posta SMS-ben és E-mailen is értesíti a csomag érkezéséről. Ezt követően a csomag átvehető a választott csomagautomatából. A Csomagautomatáknál nem kell sorban állnunk, hiszen az átvétel gyors - a kapott kód és telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. Ha utánvételes a csomag akkor KIZÁRÓLAG kártyás fizetése van lehetőség. A posta körülbelül 3 napig őrzi meg a csomagautomatában a küldeményt, amennyiben nem sikerült átvenni úgy beszállítják a postára ahol további 10 napig még átvehető.