Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zsíros bőrre

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Arcbőrtípus
Testbőrtípus
Sajátosság
Illat jellege
Kiszerelés (ml)
Kiszerelés (g)
Gyártó
Rendezés:

A zsíros bőr ápolása: mire érdemes odafigyelni? 

A zsíros bőr ápolása fokozott odafigyelést igényel. Sokan még mindig úgy hiszik, hogy kizárólag a szárító hatású kozmetikumoktól várhatják a megoldást. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a hidratálásra legalább annyira ügyelni kell, mint a hámlasztásra és a gyulladások csökkentésére.

A zsíros bőr ápolása kiemelt jelentőséggel bír

A bőr zsírosodása számos tényezőre visszavezethető. Könnyen lehet, hogy egyszerűen az életmódodban keresendő a hiba. A fűszeres, édes ételek és a nassolnivalók kiiktatásával már sokat tehetsz az egészségesebb bőrért, de a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása is nélkülözhetetlen. Ha mindezek ellenére sem javul a helyzet, akkor érdemes hormonális okokban keresni a választ. A zsíros bőr ápolása, az okok felderítése mellett, a mindennapi gondoskodást is szükségessé teszi. Az alapos tisztításhoz könnyű, géles lemosót érdemes választani, ami után a hidratálás sem maradhat el. Kerüld az erőteljesen szárító, alkoholt tartalmazó készítményeket és ne feledkezz meg az iszapos, gyümölcssavas termékek időnkénti használatáról sem!

A szappan használata újra divatba jött, de nagyon fontos, hogy ápoló összetevőket tartalmazó, egyáltalán nem szárító termékekre essen a választásod. A teafás szappan kifejezetten jó döntés a zsíros bőr ápolása során. A gyengéd hidratálás és tisztítás nemcsak az arc területein érdemel figyelmet, hanem a test egyéb részein is. A vállakon, háton, esetleg a mellkason megjelenő pattanások, zsíros részek esetében is remek választásnak bizonyulnak a természetes alapanyagokat tartalmazó készítmények.