Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

NIYODO.hu
2022. 02. 25. 16:06:11
Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

A mai témánk főszereplőjét már az ókorban is ismerték, sőt használták is. Egyelőre 300 fajtája ismert, amelyből öt növény bír igazolhatóan gyógyító hatással. Következzen néhány terület, ami rávilágít arra, hogy miért is érdemes használni az Aloe Verát.

 

Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

 

Bőrsérülések és bőrbetegségek.

Legyen szó égési sérülésről, horzsolásról, sebről, napégésről az aloe vera hozzájárul a gyógyulás pozitív hatásaihoz. Kutatások által is bizonyított a gyulladás csökkentő hatása, így a bőrkiütések és egyéb bőrproblémák egy részére enyhülést nyújthat.

 A sérült bőrsejtek gyógyításán és nyugtató hatásán kívül táplálni is képes bőrünket, így a száraz bőr számára nagyszerű segítséget jelent.

 

Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

 

Szájápolás

A csodanövényben megtalálható antibakteriális, antimikrobális anyagok kifejezetten hasznosnak bizonyulnak a szájüregi problémák esetében. Fogfájás, ínygyulladás, szájgyulladás esetén is sikeresen alkalmazzák több országban. Az aloe vera zsályával kiegészítve az erősebb tüneteket mutató torokgyulladás esetén is hatásos lehet.

 

Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

 

Bél - és gyomorpanaszok

A bélrendszerben felgyülemlett méreganyagok hajlamosak az emésztő rendeszünk hatékony működését csökkenteni, a hasi problémákon túl hajlamosabbá válik az egyén a kimerültségre és fáradékonyságra. Az aloe vera ebben az esetben is segítségünkre válik, hiszen kitisztítja a beleket, a savtalanításban is szerepet vállal, és összességében az emésztést segítő anyagok révén jótékony hatást gyakorol az egész bélrendszere.

 

Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

 

Cukorbetegség és magas koleszterin

Számos kutatás arra utal, hogy az aloe vera az említett betegségben szenvedő személyek állapotán is javíthat.

 

Immunrendszer

Az aloe vera növényben megtalálható fontos mikro tápanyagok képesek a sejtjeinket pusztító szabadgyökök visszaszorítására. Az Antibiotikus és antivirális hatásának, továbbá a vitaminoknak köszönhetően nagyszerűen támogatja immunrendszerünket. Így természetes módon lesz ellenállóbb szervezetünk a baktériumok és vírusok elleni küzdelemben.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezen blogbejegyzésben található információk nem orvosi tanácsadás céljából kerülnek nyújtásra és nem is tekinthetők orvosi tanácsnak vagy a NIYODO által gyártott, illetve forgalmazott termékek helyes alkalmazásával kapcsolatos útmutatásnak.

 

Évezredek óta csoda növény - Aloe Vera

 

Az Aloe Vera jótékony hatásaiért válaszd a NIYODO alábbi termékeit