Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi az a folyékony oxigén csepp?

NIYODO.hu
2023. 03. 23. 10:00:00
Mi az a folyékony oxigén csepp?

A stabilizált folyékony oxigén különleges terméknek számít a hazai piacon, ami rendkívül sokat segíthet olyanok számára, akiknek fizikai állapotuk éppen az oxigénihány miatt romlott le. Tudósok és egészségügyi szakemberek egyetértenek abban, hogy az oxigénnek jelentős szerepe van az általános egészségünkben és jóllétünkben. Tarts velünk a cikk további részében, és tudd meg a legfontosabbakat a folyékony oxigénről! 

Az oxigén szerepe a sejtek működésében

A sejteken belüli energia körforgása és a különböző méreganyagok eltávolításában nagy szerepe van az oxigénnek. Ha a vérbe nem jut elegendő oxigén, akkor az immunrendszerünk megfelelő működése csökkenhet, és a védelmi ereje is csökken, ami megbetegedésekhez vezethet. A sejtek szintjén az oxigén minden olyan folyamatban kulcsfontosságú szerepet tölt be, amely a tápanyagok felszívódásával áll kapcsolatban, és ahhoz, hogy sejtjeink és szervezetünk is egészségesen működjön, megfelelő mennyiségű oxigénre van szüksége. Ha nem jut elegendő oxigén a vérbe, és ezáltal a sejtekbe sem, akkor ezek a folyamatok károsodnak és akár összeomolhatnak.

Ha nem jutunk elegendő oxigénhez:

 

  • kimerültek leszünk, energiaszintünk jelentős mértékben csökken
  • testünk szövetei tejsavat halmoznak fel és begyulladnak
  • a csökkent energiaállapot a szervezetben sebezhetővé tesz minket a kórokozókkal szemben, mivel immunrendszerünknek jóval kevesebb energiája lesz a betegségek leküzdésére

Miként segít a stabilizált oxigén?

A folyékony oxigén cseppek javítják a funkcionális légzést, tehát a szív- és légzőrendszert. Növeli a szervezet teljesítőképességét, és a szellemi, fizikai teljesítményünkre is jó hatással van. A terápia lehetővé teszi a gyógyulást és az egészség helyreállítását, javítja a vérkeringést, mérsékli a légzési nehézségeket, valamint fokozza a vér és a sejtek oxigénellátását. Ezeken kívül a mozgásszervekre, csontokra, izmokra és az ízületekre is pozitív hatással van. A megnövekedett oxigénellátás eljuthat olyan szövetekbe, szervekbe is, amelyek esetlegesen hosszú idő óta nem megfelelően működnek. A stabilizált oxigén energiával tölti fel a szervezetet, támogatja a vitaminok, egyes ásványi anyagok, gyógynövények hatékonyabb felszívódását, valamint hasznosulását. Az oxigén terápia során a káros savak eltávolodnak a testünkből. A folyékony oxigén ideális egészségünk megőrzésére, energiaszintünk fokozására, egyes sérülések kezelésére, de fejfájás, emésztési zavarok esetben is megoldást nyújthat.

Hogyan készítik a stabilizált, folyékony oxigén cseppeket?

A stabilizált oxigén különleges technológia alkalmazásával készül. A vízhez hozzáadott nátrium-klorid megnöveli a víz elektromos vezetőképességét és segíti a gyártási folyamatot, amely során leválasztja a vízmolekuláról az oxigént, és stabilizálja az oxigént a vízben. A folyamat végén a folyadékban magas lesz az oxigénkoncentráció. A gyártás után a folyadék 10%-os koncentrációban kerül forgalomba, ami jelen esetben azt jelenti, hogy 1.000.00 víz molekulára 100.000 négyatomos oxigén molekula jut - míg a sima vízben ugyanennyi vízmolekulára csupán 10 oxigénmolekula jut!

A folyékony oxigén alkalmazása

 

  • A folyékony oxigén cseppek külsőleg és belsőleg egyaránt használhatóak. Fogyaszthatóak egészségmegőrzés céljából, hogy nagyobb eséllyel elkerülhessük a betegségek kialakulását
  • Ínybetegség esetén is alkalmazható
  • Allergiás tünetek jelentkezésekor az orrjáratok öblítésére is alkalmas
  • Torokfájáskor, köhögéskor gargalizálhatunk a folyékony oxigénnel
  • Külső sérülésekre, mint például vágás, karmolás, égésre is jótékony hatású lehet, hiszen hámosító hatású
  • Fejfájás és migrénes panaszok esetén is bevethető

Fedezd fel a Niyodo webshopjában elérhető folyékony oxigén cseppeket! Megtalálod szórófejes kiszerelésben is, ami külső alkalmazásban segít, de akár orrspray formájában is beszerezheted nálunk!