Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Q10 koenzim

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Szűrés

Ár
-
Ízesítés
Kiszerelés (g)
Kiszerelés (db)
Gyártó
Rendezés:

Mi az a Q10 koenzim és miért fontos a pótlása?

A Q10 koenzim molekulát 1957-ben fedezték fel, ám az azzal kapcsolatos kutatások mind a mai napig tartanak, nem véletlenül. Szerencsére, manapság az egészséges életmód, illetve az egészségünkre való komoly odafigyelés egyre nagyobb teret hódít a köztudatban is. Ennek az egészségmegőrző „hadjáratnak” a keretén belül, a Q10 koenzim is fokozatosan vált az érdeklődés tárgyává. A szervezetünkben található molekula csökkenése ugyanis komoly fáradtságérzetet eredményez, de súlyosabb eseteben, ha a csökkentett szint huzamosabb ideig is fennáll, akár szív- és érrendszeri panaszokhoz is vezethet. Mivel a szervezetünk az idő múlásával redukálja a szóban forgó antioxidáns hatású molekula termelést, a mi feladatunk, hogy minőségi forrásból rendelkező táplálék-kiegészítők formájában pótoljuk.

Kifogástalan színvonalat reprezentáló GAL és Nutriversum készítmények az egészségmegőrzés jegyében

A népszerű brandek, a GAL és a Nutriversum egészségmegőrző termékeit nem kell bemutatni a hazai nagyközönségnek. A gyártók természetesen a Q10 koenzim tartalmú vitaminok, étrend-kiegészítők vonatkozásában sem hagyják cserben azokat, akik nem ismernek kompromisszumot az egészségük tekintetében. A szóban forgó étrend-kiegészítőket bátran ajánljuk mindazoknak, akiknek fontos az immunrendszerük hatékony támogatása, illetve azon személyeknek is, akik szív- és érrendszeri panaszokkal küzdenek, napi szinten tapasztalnak levertséget, indokolatlan fáradtságot. A Q10 koenzimes készítmények a szépségnek is jót tesznek, mert visszaadják a bőr rugalmasságát, szépségét.