Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajhullásra

A NIYODO-nál számunkra a Te elégedettséged a legfontosabb! Ha bármiben kérdésed lenne, hívd bátran ügyfélszolgálatunkat a +36 (80) 496 496 ingyenes zöldszámon!

Hajhullás elleni készítmények – csak természetesen! 

Milyen hatékony és legfőképp természetes készítményeket vethetünk be hajhullás ellen? Gyakori kérdés ez, különösen a szebbik nem képviselőinek körében. Ha az egykor dús, egészséges hajkoronád veszít a szépségéből és azt tapasztalod, ijesztő mértékben hull a hajad, ne késlekedj, hanem vedd a kezedbe az irányítást és add vissza az eredeti ragyogását! A palettánkon több elismerten hatékony készítményt találsz. Lássuk, milyen természetes termékek közül válogathatsz!

Hajhullás ellen tenni kell!

A hajhullás okai számosak, ám az esetek döntő többségében a hajhagymák nem megfelelő táplálása áll a kellemetlen jelenség hátterében. Éppen ezért, az elsődleges feladatod a hajhagymák és a fejbőr gazdag tápanyagokkal való ellátása, amiben a 200 ml kiszerelésben kapható L-Recapin hajtonik is a segítségedre lehet. A szóban forgó termék a népszerű brand, az LR Health & Beauty System gyártmánya is, amint a gyengéd, ám annál hatékonyabb tisztításáról ismert, gazdag tápanyaforrásként funkcionáló L-Recapin sampon hajhullás ellen. A sampon és a tonik együttes ereje már rövid időn belül megerősíti a hajszálak szerkezetét.

Hatékonyság vonatkozásában a nagysikerű NewCap adalék anyagoktól mentes sampon sem marad el. Az Erba Vita gyártmánya a haj egészségét szolgáló hialuronsav gazdag forrása, emellett probiotikum tartalma sem elhanyagolható. A sampon nemcsak a hajhullás ellen jó, de a szálak szerkezetét is megerősíti, sőt, rendszeres használat esetén, magát a hajnövekedést is jelentős mértékben fokozhatja.